Radio B-A-Z Weer van A tot Z

Waarom Radio B-A-Z ? van A tot Z

Het Nuttige aan het Aangename paren !

Politiek is – meestal – een droge materie die moeilijk te verteren valt. Radio B-A-Z probeert hier een simpel doch effectief antwoord op te bieden. Door U op de achtergrond een selectie van muziek uit 70 jaar popmuziekgeschiedenis aan te bieden, zijn we er van overtuigd dat het lezen van de nuttige info op het scherm van Radio B-A-Z een heel stuk aangenamer wordt. En daarnaast kan U kan Radio B-A-Z ook gewoon als radio non-stop beluisteren, 24 uur per dag en 7 dagen op 7. Hoe korter we bij de verkiezingen komen, hoe meer informatie via deze weg gedeeld zal worden, zowel auditief alsook op het scherm.

U kan Radio B-A-Z beluisteren door hier te klikken. Vanop gelijk welke pagina op deze website vindt je links bovenaan ook een drukknop "Radio B-A-Z". Op het scherm van "Radio B-A-Z" kan je rechtsonder het volume regelen alsook naar "full screen" gaan. (standaard staat het volume gedempt)

Je kan Radio B-A-Z beluisteren EN BEKIJKEN via een PC, Tablet, Smart-TV, Smartphone, ... Radio B-A-Z is niet te ontvangen via FM of DAB+. Wel kan je er ook in de auto of andere plaatsen naar luisteren door via Bluetooth een verbinding te maken met je audio-installatie.